WIE?

Vastgoedbeheer “in goede handen” is nog niet zo lang geleden gestart. Frans Paquay startte zijn onderneming op 1 oktober 2015 als syndicus van flatgebouwen. Ik ben reeds vele jaren syndicus van het flatgebouw waar ik woon. Van opleiding ben ik bachelor informatica-systeemanalyse met 30 jaar ervaring in de financiële sector. Bij Syntra Genk volgde ik de cursus vastgoedmakelaar. Regelmatig woon ik diverse vervolglessen, symposia en studiedagen bij om mij te vervolmaken en om bij te blijven in de steeds veranderende wereld van het vastgoed. Denken we hierbij o.a. aan de nieuwste ontwikkelingen qua veiligheid, verwarming, isolatie, materialen, storingen oplossen en reglementeringen.

WAAR?

Mijn actieradius situeert zich in een straal van ongeveer 30 km rond Hasselt, onze standplaats. Dit laat ons toe om geregeld de residenties die we beheren te bezoeken en zeker voldoende snel te interveniëren indien nodig. Hasselt is centraal gelegen in Limburg en voor elkeen vlot bereikbaar.

WAT?

Vooreerst leggen wij ons toe op het syndicusschap en daarnaast stellen we ons ook voor als rentmeester voor de mede-eigenaars die hun appartement(en) wensen te verhuren.

HOE?

Ons beheer verloopt volledig geïnformatiseerd met behulp van een speciaal daartoe ontwikkeld pakket. Dit laat ons toe op correcte wijze en overzichtelijk te werken. Elke mede-eigenaar, die dit wenst, kan via internet toegang hebben tot de gegevens van zijn kavels die wij beheren. Dit zelfs met 1 toegang indien het meerdere residenties betreft. Deze informatie omvat het geheel van het administratieve, financiële en technische beheer. Dit is het E-portaal op deze website. Wij streven volledige transparantie na.

DIENSTEN!

Technische dienst

Wij beschikken (nog) niet over een eigen technische dienst. Wel hebben we een goede relatie met een aantal technici, klusjesmannen en firma’s wat maakt dat er toch op tijd kan opgetreden worden bij technische problemen van welke aard dan ook.

Wachtdienst

De wachtdienst van Vastgoedbeheer “in goede handen” is 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar, het ganse jaar door voor klanten met hoogdringende technische problemen al dan niet van gemeenschappelijke aard. In eerste instantie wordt steeds getracht het gestelde probleem telefonisch op te lossen en eventueel de nodige herstellers te contacteren. Op verzoek van de klant en indien nodig kan ik ter plaatse komen aan een contractueel en dus voorafgaandelijk bepaald uurtarief.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten ? Zoekt U een gemotiveerde syndicus of rentmeester die zich volledig wil inzetten voor uw zaak ?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Frans Paquay volgt momenteel stage bij stagemeester Rembert Vlassak | Landmeter-expert | syndicus B.I.V. 202.937 | O.L.Vrouwstraat 33, 3000 Leuven | tel + fax 016/23.10.45 | gsm 0495/23.53.07 | e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.